ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2022

Show Time! Stars in Action! High Performance!

Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη διοργάνωση του “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2022” το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις.

Για την Κατηγορία FRIENDS, οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28/3/2022 και για την Κατηγορία PREMIER, την Τετάρτη 30/3/2022.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά ALL STAR GAME μετονομάζεται σε “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME”, προς τιμή του αποβιώσαντα Κωστάκη Κωνσταντίνου.

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου ανήκει στα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου μας, με αξιοσημείωτη 30χρονη ενεργή παρουσία στα κοινά του Ε.Σ.Μ.Α, καθώς και πολύχρονη προσφορά από τη θέση του προέδρου. Η αγάπη του για το μπόουλινγκ και ειδικά για το σωματείο, που του θύμιζε την αγαπημένη του Αμμόχωστο, αξιοθαύμαστη.

Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής δεκαέξι (TOP 16 βάσει Avg) ‘Bowlers’ από κάθε κατηγορία. Βασική προϋπόθεση είναι οι ‘bowlers’ να έχουν συμπληρώσει το 50% των παιχνιδιών που θα έχουν παιχτεί μέχρι και την 15η Αγωνιστική των Πρωταθλημάτων.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραμείνουν στο χώρο του ALIEN Bowling, μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την απονομή των επάθλων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ F.B.C. ALL STAR GAME 2022

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

Επίσημος χορηγός του τουρνουά

This entry was posted in All Stars Games, Announcements, F.B.C. ALL STARS, Friends Category, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Προκηρύξεις, Ρεπορτάζ / Reportage, Kostakis Konstandinou ALL STAR GAME, Premier Category. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s