Σεμινάριο Ball Drilling – Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο “ETBF Ball Drilling and Proshop Management Course” για απόκτηση του αντίστοιχου διπλώματος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, το οποίο διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ, στις εγκαταστάσεις των ALIEN Bowling Center και MY MALL στη Λεμεσό.

Την οργάνωση και επιμέλεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, καθώς και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων ανέλαβε ο Κώστας Μίτσιγκας (E.T.B.F. Instructor).

Στο σεμινάριο συμμετείχαν δύο μέλη του σωματείου μας, οι Μύρια Καστόρη (Γεν. Γραμματέας και μέλος της προπονητικής ομάδας του σωματείου) και Ντίνος Σοφοκλέους (Πρόεδρος), οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να μεταφέρουν τις γνώσεις που αποκόμισαν. Στο σεμινάριο έλαβαν επίσης μέρος, οι Ευέλθων Ευέλθοντος (μέλος της προπονητικής ομάδας του σωματείου μας), Θάνος Νεοφύτου και Φρίξος Γεωργίου Junior.

Το σωματείο μας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του, στο ALIEN Bowling Center, το MY MALL Limassol και τον Γιάννη Σταθάτο (bbbs Proshop) για τις διευκολύνσεις που παρείχαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις ETBF, Διοργανώσεις Κ.Ο.ΜΠΟ., Ρεπορτάζ / Reportage, Seminars. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s