‘ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ’ PREMIER ALL STAR GAME 2022

High Performance! Show Time! Stars in Action!

Ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου διοργανώνει, στις εγκαταστάσεις του ALIEN Bowling Center στη Λεμεσό, το PREMIER Category “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2022”.

Το 7ο All Star τουρνουά του σωματείου, για την Κατηγορία PREMIER, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/3/2022 στις 7:15 μμ.

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πρώτοι δεκαέξι (16) μπόουλερ στον πίνακα των Averages του Πρωταθλήματος “STELIOS PANAGIOTOU & SONS PREMIER LEAGUE 2021-22”, μέχρι και την 15η Αγωνιστική. Βασική προϋπόθεση για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής είναι να έχει συμπληρώσει το 50% των παιχνιδιών που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του στο Πρωτάθλημα, από την ημέρα που έχει ενταχθεί στην ομάδα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραμείνουν υποχρεωτικά στο χώρο μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, θα αποκλειστεί από το ALL STAR GAME του 2023 καθώς και από πιθανή επιλογή του στην επίλεκτη ομάδα του Ε.Σ.Μ.Α. της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, στέλνοντας SMS στο τηλέφωνο 99687824 μέχρι αύριο Παρασκευή 25/3/2022 στις 12μμ. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιλεγεί ο αμέσως επόμενος δικαιούχος στη λίστα των Averages.

Οργανωτική Ομάδα
Cyprus Bowling SOFT

Επίσημος χορηγός του τουρνουά

This entry was posted in All Stars Games, Announcements, F.B.C. ALL STARS, Αποτελέσματα, Ατομικά Τουρνουά, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί / Competitions, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Προκηρύξεις, Ρεπορτάζ / Reportage, Kostakis Konstandinou ALL STAR GAME, Premier ALL STAR GAME. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s