‘ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ’ FRIENDS ALL STAR GAME 2022

Μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ τουρνουά…
Γιάννης Χριστοδούλου (THE HAWKS)

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας 28/3/2022, το “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2022”, για την κατηγορία ‘FRIENDS’ του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των διαγωνιζομένων και συνεχίστηκε με το καθαρά αγωνιστικό μέρος το οποίο επεφύλασσε αρκετές ωραίες στιγμές, αναλλοίωτο ενδιαφέρον και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μετά από τη διεξαγωγή της Προκριματικής Φάσης, όπου οι παίκτες έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια, στην Προημιτελική Φάση της κάθε Κατηγορίας προκρίθηκαν 8 παίκτες. Ακολούθησαν αγώνες νοκ-άουτ με τους 4 νικητές να προκρίνονται στην Ημιτελική Φάση της Κατηγορίας τους.

Στην Προημιτελική Φάση η μάχη ήταν αρκετά αμφίροπη στους τρεις εκ των τεσσάρων αγώνων όπου οι νικητές επικράτησαν με στενό σκορ των αντιπάλων τους. Στους δύο ημιτελικούς οι νικητές επιβλήθηκαν ευκολότερα του αναμενομένου.

Στο μεγάλο τελικό, ο οποίος εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο,  μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Χριστοδούλου (THE HAWKS) ο οποίος κέρδισε τον αντίπαλο του Μάριο Αγαμέμνωνος (BLACK ORCHID) με σκορ 239-163.

Την και θέση αντίστοιχα κατέκτησαν οι Borislav Bonchev (THE GODFATHERS) και Δημήτρης Δημητρίου (ALLEY-GATORS).

Στον πρώτο ημιτελικό ο Γιάννης Χριστοδούλου (THE HAWKS) επικράτησε του Δημήτρη Δημητρίου (ALLEY-GATORS)) με σκορ 167-139!

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Μάριος Αγαμέμνονος (BLACK ORCHID) επικράτησε του Borislav Bonchev (THE GODFATHERS) με σκορ 191-164!

Στα πλαίσια του τουρνουά βραβεύτηκαν και οι Bowlers οι οποίοι πέτυχαν τις ψηλότερες επιδόσεις (High Series / Προκριματική φάση και High Game / Τουρνουά).

Οι νικητές στο High Game & High Series

Από μέρους του το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την αθλητοπρεπέστατη συμπεριφορά και υπόσχεται τη συνεχή αναβάθμιση του ALL STAR GAME μιας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αγωνιστικής βιτρίνας του σωματείου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω link.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον κ. Γρηγόρη Γρηγορίου για την συνεχή και πολύπλευρη στήριξη του προς το σωματείο μας, καθώς επίσης την εταιρία G&M GREGORIOU CARS LTD ως επίσημο χορηγό του τουρνουά!

Σαν επικεφαλής της Οργανωτικής Ομάδας του φετινού ALL STAR GAME θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μύρια Καστόρη και Ήρα Παναγιώτου που είχαν ενεργή συμμετοχή αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την επίβλεψη και καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

Επίσημος χορηγός του τουρνουά

This entry was posted in All Stars Games, Announcements, Friends ALL STAR GAME, Friends Category, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί / Competitions, Κατηγορία 'Friends', Ρεπορτάζ / Reportage, Στατιστική / Statistics, Post Game. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s