‘ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ’ PREMIER ALL STAR GAME 2022

Μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ τουρνουά…
Ορέστης Παπαδόπουλος (G-FORCE)

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτη 30/3/2022, το “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2022”, για την κατηγορία ‘PREMIER’ του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου.

Η βραδιά ξεκίνησε με μονόλεπτη σιγή, μία σύντομη ομιλία αναφορά στον Κωστάκη Κωνσταντίνου από τον χορηγό του τουρνουά Κο Γρηγόρη Γρηγορίου, καθώς και ένα βίντεο αφιέρωμα στη μνήμη του Κωστάκη Κωνσταντίνου.

Ακολούθησε η παρουσίαση των διαγωνιζομένων και η βραδιά συνεχίστηκε με το καθαρά αγωνιστικό μέρος το οποίο επεφύλασσε αρκετές ωραίες στιγμές, αναλλοίωτο ενδιαφέρον και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μετά από τη διεξαγωγή της Προκριματικής Φάσης, όπου οι παίκτες έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια, στην Προημιτελική Φάση της κάθε Κατηγορίας προκρίθηκαν 8 παίκτες. Ακολούθησαν αγώνες νοκ-άουτ με τους 4 νικητές να προκρίνονται στην Ημιτελική Φάση της Κατηγορίας τους.

Στον τελικό, μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Ορέστης Παπαδόπουλος (G-FORCE). Η ψυχραιμία και η πολύχρονη εμπειρία σε συνθήκες τελικών, νίκησε το πλούσιο ταλέντο του προερχόμενου από την ακαδημία του σωματείου, Νικόλα Χριστοφή (STRIKE WARS) με σκορ 223-136.

Την  και  θέση αντίστοιχα κατέκτησαν οι Νεοκλής Ηροδότου (KING PIN) και Γιώργος Γεωργίου (EAGLES B.T).

Στον πρώτο ημιτελικό ο Ορέστης Παπαδόπουλος (G-FORCE) επικράτησε του Νεοκλή Ηροδότου (KING PIN) με σκορ 256-202!

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Νικόλας Χριστοφή (STRIKE WARS) επικράτησε του Γιώργου Γεωργίου (EAGLES B.T) με σκορ 198-169!

Στα πλαίσια του τουρνουά βραβεύτηκαν και οι Bowlers οι οποίοι πέτυχαν τις ψηλότερες επιδόσεις (High Series / Προκριματική φάση και High Game / Τουρνουά).

Οι νικητές στο High Game & High Series

Από μέρους του το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την αθλητοπρεπέστατη συμπεριφορά και υπόσχεται τη συνεχή αναβάθμιση του ALL STAR GAME μιας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αγωνιστικής βιτρίνας του σωματείου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω link.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον κ. Γρηγόρη Γρηγορίου για την συνεχή και πολύπλευρη στήριξη του προς το σωματείο μας, καθώς επίσης την εταιρία G&M GREGORIOU CARS LTD ως επίσημο χορηγό του τουρνουά!

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γιάννος Κωνσταντίνου (υιός του Κωστάκη Κωνσταντίνου), ο οποίος βράβευσε και τους νικητές του τουρνουά.

Σαν επικεφαλής της Οργανωτικής Ομάδας του φετινού ALL STAR GAME θα ήθελα να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ήρα Παναγιώτου, Αντρέα Χριστάκη Αντρέου και Αντρέα Πεγλιτσή, που είχαν ενεργή συμμετοχή αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την επίβλεψη και καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα ΕΔΩ

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

Επίσημος χορηγός του τουρνουά

This entry was posted in All Stars Games, Announcements, F.B.C. ALL STARS, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί / Competitions, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Ρεπορτάζ / Reportage, Στατιστική / Statistics, Kostakis Konstandinou ALL STAR GAME, Post Game, Premier ALL STAR GAME, Premier Category. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s