ESMA On Tour 2022 / 2ο KIVELOS ATHENS OPEN

Απόβαση ΕΣΜΑ στο “2ο KIVELOS ATHENS OPEN 2022”

Στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον ταξιδιωτικού προγράμματος του σωματείου, “ESMA on ΤOUR 2022”, πρώτος σταθμός φέτος για τα μέλη μας το COSMOS Bowling Center στον Πειραιά και η συμμετοχή στο “2nd KIVELOS ATHENS OPEN 2022”.

Ένα τουρνουά το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, προς τιμή του αείμνηστου Γιώργου Κυβέλου και αγκαλιάστηκε από τους Ελλαδίτες αθλητές αλλά και μπόουλερς άλλων χωρών, εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου σε θεσμό. Η βελτίωση, σε σχέση με τη διοργάνωση του 2020, τόσο σε οργανωτικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο είναι εμφανής. Η άψογη κατάσταση των διαδρόμων, ο άψογος συντονισμός της Οργανωτικής ομάδας, η αμεσότητα στη δημοσίευση αποτελεσμάτων αλλά και η μετάδοση μέσω LIVE Streaming των αγώνων ήταν παράγοντες που ανέβασαν επίπεδο το τουρνουά.

Το σωματείο μας από την πρώτη στιγμή αρωγός στην όλη προσπάθεια. Στη φετινή διοργάνωση έδωσαν το παρόν τους στους διαδρόμους του COSMOS Bowling, συνολικά δεκαεπτά (17) αθλητές μέλη του σωματείου μας, διεκδικώντας τη διάκριση.

Στην προσπάθεια τους αυτή είχαν να ανταγωνιστούν συνολικά 207 αθλητές από 10 χώρες (Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Μάλτα, Γερμανία, Βουλγαρία, Γαλλία, Φιλιππίνες και Κύπρο).

Οι αφίξεις των αθλητών μας στην Αθήνα άρχισαν από το Σάββατο 30/4 και ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5/5/2022. Στα πρόσωπα των συμμετεχόντων ήταν έντονα ζωγραφισμένος ο ενθουσιασμός, η ανυπομονησία και η δίψα για να ζήσουν στο μέγιστο αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, οι αγώνες διεξήχθηκαν στο Cosmos Bowling Center. Ένας χώρος ιδανικός για τέτοιας εμβέλειας τουρνουά. Διαθέτει 14 σύγχρονους διαδρόμους Bowling AMF, οι οποίοι φιλοξενούν κατά διαστήματα, αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ, Πρωταθλήματα Αθλητικών Συλλόγων καθώς και από τον Μάρτιο του 2020 το διεθνές πλέον τουρνουά KIVELOS ATHENS OPEN 2022.

Οι άνετοι εσωτερικοί χώροι, η καλή μουσική, οι εξωτερικές βεράντες, η οργανωμένη κουζίνα με νοστιμότατες επιλογές αλλά κυρίως το προσωπικό του μπόουλινγκ πάντοτε με καλή διάθεση και προπαντώς με χαμόγελο, έκαναν την παραμονή μας στο χώρο μία αξέχαστη εμπειρία.

Τι να πει κανείς για τη φιλοξενία. Η ιδιοκτήτρια του COSMOS Bowling Center Ευαγγελία Κυβέλου και ο σύζυγος της Άρης Κέμος, φρόντισαν ούτως ώστε κατά την παραμονή μας στην Αθήνα να μην έχουμε ιδιαίτερες δυσκολίες, σπεύδοντας να βοηθήσουν στην άμεση λύση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαζόταν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των παιδιών, φίλοι Ευαγγελία και Άρη.

Δύο πολύ καλοί φίλοι, οι Πάνος Ορεστίδης και Γιάννης Χ”Αντώνης (Xatza), κυριολεκτικά έδωσαν και την ψυχή τους ούτως ώστε η παραμονή μας στην Αθήνα και γενικότερα αυτή η εκδρομή να μας μείνει αξέχαστη.

Όσα ευχαριστώ και να πει κάποιος φιλαράκια, ειλικρινά θα είναι λίγα, μπροστά σε όσα έχετε κάνει.

Μία μεγάλη αλήθεια. Όλοι ανεξαιρέτως οι Ελλαδίτες μπόουλερς, μας έδειξαν με την αγάπη τους και τη συμπεριφορά τους πόσο φιλόξενη χώρα είναι η Ελλάδα για τους Κύπριους αθλητές. Προσδοκούμε στο επόμενο KIVELOS OPEN φίλοι.

Η τελική κατάταξη καθώς και οι επιδόσεις των αθλητών μας στο “KIVELOS ATHENS OPEN 2022” έχουν ως ακολούθως:

Νεοκλής Ηροδότου (20ος), Κυριάκος Κωνσταντίνου (26ος), Ορέστης Παπαδόπουλος (27ος), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (29ος), Σπύρος Καττίδης (55ος / 192.2), Χρήστος Σιακαλλής (59ος / 199.3), Ραφέλος Ευσταθίου (61ος / 198.7), Στέλιος Στυλιανού (69ος / 195.2), Αντρέας Κτωρής (78ος / 192.7), Μάριος Νεοφύτου (82ος / 191.8),  Νάκης Περικλέους (91ος / 189.7), Νάντια Ηροδότου (102η / 176.2), Ντίνος Σοφοκλέους (104ος / 182.5), Αντρέας Αντρέου (150ος / 171.8), Αντρέας Πιπερίδης (170ος / 156.7), Μιχάλης Ελπιδοφόρου (183ος / 151.2) και Γιάννης Χριστοδούλου (205ος / 126.8).

Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και τα αναλυτικά αποτελέσματα του το στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά πατώντας ΕΔΩ

Το Δ.Σ. του σωματείου, συγχαίρει όλους τους εκδρομείς για την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς και για την προσπάθεια που κατέλαβαν για διάκριση!

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν ούτως ώστε η διαμονή των μελών μας στην Αθήνα να είναι ευχάριστη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ραντεβού στο 3ο KIVELOS ATHENS OPEN 2023 φίλοι…

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, ESMA on TOUR, ESMA STARS On Tour, Ατομικά Τουρνουά, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διεθνείς Διοργανώσεις, Ρεπορτάζ / Reportage, Ταξίδια στο εξωτερικό, Τουρνουά Εξωτερικού, Kivelos Athens Open. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s