Κατηγορία FRIENDS – Συνάντηση Αρχηγών / Κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε ψες, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στο MY MALL στη Λεμεσό η καθιερωμένη, πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, συνάντηση αρχηγών των ομάδων της FRIENDS Bowling League με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

Στα πλαίσια της συνάντησης, οι αρχηγοί ενημερώθηκαν για τις αγωνιστικές δραστηριότηες και τις εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν τη φετινή σεζόν, καθώς επίσης και για τους διάφορους διαγωνισμούς που θα διεξαχθούν.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Πρωταθλήματος “FRIENDS Bowling League 2022-23” στο οποίο θα λάβουν μέρος 11 ομάδες.

ΚΛΗΡΩΣΗ / ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Τελετή Έναρξης, στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας Super Cup, ορίστηκε για την Τετάρτη, 5η Οκτωβρίου 2022 στις 7:30μμ.

Η επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος, ορίστηκε για τη Δευτέρα 10η Οκτωβρίου 2022 στις 7:30μμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους αρχηγούς αλλά και τους παίκτες των 11 ομάδων που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της Κατηγορίας FRIENDS, για την άψογη συνεργασία αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ούτως ώστε να κρατήσουν τις ομάδες ενεργές σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση του MY MALL για την παραχώρηση της αίθουσας σεμιναρίων.

Ντίνος Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, FRIEND'S LEAGUE, Friends Category, Αγων. Περίοδος 2022-23, Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κληρώσεις, Συνάντηση Αρχηγών. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s