Ευχές Χριστουγέννων / Δεκέμβριος 2022

Αυτή η εποχή του χρόνου που οι περισσότεροι περιμένουν με ανυπομονησία, έφθασε! Τα Χριστούγεννα είναι μία όμορφη περίοδος που αξίζει να την περνάμε με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να προσφέρουμε ότι μπορούμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι.

Είθε η αγάπη και η χαρά να ριζώσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας που ζούμε!

Ένα από τα ομορφότερα χαρακτηριστικά των Χριστούγεννων είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να ξεχάσουν το παρελθόν προσφέροντάς τους ένα δώρο. Ας γιορτάσουμε, λοιπόν! Καλά Χριστούγεννα!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Μ.Α. στέλνει την αγάπη και τις σκέψεις του σε όλα τα μέλη του σωματείου και τις οικογένειες αυτών καθώς και σε όλους τους συνανθρώπους μας, μαζί με τις ολόθερμες ευχές για «Ευλογημένα Χριστούγεννα» και κάθε καλό για τον καινούργιο χρόνο που προσμένουμε! Χρόνια Πολλά!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Δ.Σ. Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου

This entry was posted in Announcements, Christmas Wishes, Αγων. Περίοδος 2022-23, Ανακοινώσεις, Ευχές, Ευχές Χριστουγέννων, Χριστουγεννιάτικες Ευχές. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s