‘ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ’ FRIENDS ALL STAR GAME 2023

Μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ τουρνουά…
Μιχάλης Χ”Γιάννης (ESMA ACADEMY POWER)

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας 6/2/2023, το “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2022”, για την κατηγορία ‘FRIENDS’ του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των διαγωνιζομένων και συνεχίστηκε με το καθαρά αγωνιστικό μέρος το οποίο επεφύλασσε αρκετές ωραίες στιγμές, αναλλοίωτο ενδιαφέρον και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μετά από τη διεξαγωγή της Προκριματικής Φάσης, όπου οι παίκτες έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια, στην Προημιτελική Φάση της κάθε Κατηγορίας προκρίθηκαν 8 παίκτες. Ακολούθησαν αγώνες νοκ-άουτ με τους 4 νικητές να προκρίνονται στην Ημιτελική Φάση της Κατηγορίας τους.

Στο μεγάλο τελικό, μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Μιχάλης Χ”Γιάννης (ESMA ACADEMY POWER) ο οποίος κέρδισε τον αντίπαλο του Ραφαέλλο Χ”Μιτσή (ALIEN BOWLING TEAM) με σκορ 233183.

Την  και  θέση αντίστοιχα κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Κρητικός (FOUR SEASONS B.T) και Λοίζος Αθηνή (300 SPARTANS).

Στον πρώτο ημιτελικό ο Ραφαέλλος Χ”Μιτσής (ALIEN BOWLING TEAM) επικράτησε του Λοίζου Αθηνή (300 SPARTANS) με σκορ 184-150!

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Μιχάλης Χ”Γιάννης (ESMA ACADEMY POWER) επικράτησε του Κωνσταντίνου Κρητικού (FOUR SEASONS B.T) με σκορ 220-175!

Στα πλαίσια του τουρνουά βραβεύτηκαν και οι Bowlers οι οποίοι πέτυχαν τις ψηλότερες επιδόσεις (High Series / Προκριματική φάση και High Game / Τουρνουά).

Οι νικητές στο High Game & High Series

Κωνσταντίνος Κρητικός (750) / Ραφαέλλος Χ”Μιτσής (233)

Οι νικητές του ALL STAR GAME 2023

Από μέρους του το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την αθλητοπρεπέστατη συμπεριφορά και υπόσχεται τη συνεχή αναβάθμιση του ALL STAR GAME μιας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αγωνιστικής βιτρίνας του σωματείου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω link.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Σαν επικεφαλής της Οργανωτικής Ομάδας του φετινού ALL STAR GAME θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αντρέα Χριστάκη Αντρέου, Μύρια Καστόρη και Αντώνη Λάμπρου που είχαν ενεργή συμμετοχή αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την επίβλεψη και καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση και το προσωπικό του ALIEN Bowling Center για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in All Stars Games, Announcements, F.B.C. ALL STARS, Friends Category, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2022-23, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Friends', Κατηγορία 'Premier', Ρεπορτάζ / Reportage, Στατιστική / Statistics, Kostakis Konstandinou ALL STAR GAME, Post Game, Premier ALL STAR GAME, Premier Category. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s