‘ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ’ PREMIER ALL STAR GAME 2023

Μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ τουρνουά…
Γιώργος Γεωργίου (EAGLES B.T)

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης 8/2/2023, το “ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ALL STAR GAME 2023”, για την κατηγορία ‘PREMIER’ του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλινγκ Αμμοχώστου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των διαγωνιζομένων και συνεχίστηκε με το καθαρά αγωνιστικό μέρος το οποίο επεφύλασσε αρκετές ωραίες στιγμές, αναλλοίωτο ενδιαφέρον και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μετά από τη διεξαγωγή της Προκριματικής Φάσης, όπου οι παίκτες έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια, στην Προημιτελική Φάση της κάθε Κατηγορίας προκρίθηκαν 8 παίκτες. Ακολούθησαν αγώνες νοκ-άουτ με τους 4 νικητές να προκρίνονται στην Ημιτελική Φάση της Κατηγορίας τους.

Στον τελικό, μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Γεωργίου (EAGLES B.T) ο οποίος κέρδισε τον αντίπαλο του Γιάννη Χριστοδούλου (THE HAWKS) με σκορ 238188.

Την  και  θέση αντίστοιχα κατέκτησαν οι Ορέστης Παπαδόπουλος (STRIKE WARS) και Κυριάκος Κωνσταντίνου (BOWLING SOFT LEONTES-DANGEROUS).

Στον πρώτο ημιτελικό ο Γιώργος Γεωργίου (EAGLES B.T) επικράτησε του Ορέστη Παπαδόπουλου (STRIKE WARS) με σκορ 185-181!

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Γιάννης Χριστοδούλου (THE HAWKS) επικράτησε του Κυριάκος Κωνσταντίνου (BOWLING SOFT LEONTES-DANGEROUS) με σκορ 181-163!

Στα πλαίσια του τουρνουά βραβεύτηκαν και οι Bowlers οι οποίοι πέτυχαν τις ψηλότερες επιδόσεις (High Series / Προκριματική φάση και High Game / Τουρνουά).

Οι νικητές στο High Game & High Series

Αντρέας Χριστοφόρου (259) / Νάκης Περικλέους (826)

Οι νικητές του ALL STAR GAME 2023

Από μέρους του το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την αθλητοπρεπέστατη συμπεριφορά και υπόσχεται τη συνεχή αναβάθμιση του ALL STAR GAME μιας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αγωνιστικής βιτρίνας του σωματείου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω link.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Σαν επικεφαλής της Οργανωτικής Ομάδας του φετινού ALL STAR GAME θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αντρέα Χριστάκη Αντρέου και Μύρια Καστόρη  που είχαν ενεργή συμμετοχή αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την επίβλεψη και καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση και το προσωπικό του ALIEN Bowling Center για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και συνεργάτη Φρίξο Γεωργίου Jr, του Ε.Σ.Μ. Λευκωσίας για την αποδοχή της πρόσκλησης και την συμμετοχή στις βραβεύσεις των νικητών.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in All Stars Games, Announcements, F.B.C. ALL STARS, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2022-23, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Ρεπορτάζ / Reportage, Kostakis Konstandinou ALL STAR GAME, Post Game, Premier ALL STAR GAME, Premier Category. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s