Τελική Φάση “1st TRIOS TOURNAMENT 2022-23” / Post-Game

Διεξήχθει την προηγούμενη εβδομάδα (Τετάρτη 10/5/2023), ο Α’ Γύρος της Τελικής Φάσης το τουρνουά “1st TRIOS TOURNAMENT 2022-23” το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Γεώργιου Κτωρή και Αιμίλιου Χαρτόσια.

Στην Τελική Φάση συμμετέχουν οκτώ (8) ομάδες οι οποίες θα τοποθετήθηκαν σε ένα (1) όμιλο και θα αγωνιστούν σε ένα (1) γύρο, με το σύστημα Round Robin. Η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες του ομίλου της σε επτά (7) αγώνες του ενός (1) παιχνιδιού.

Με το πέρας και των επτά (7) παιχνιδιών, νικήτρια ομάδα του “1st TRIOS ‘GEORGIOS KTORIS & EMILIOS CHARTOSIAS’ TOURNAMENT 2022-23“, θα είναι αυτή που θα έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες κορύνες.

Η μέχρι στιγμής Βαθμολογική κατάταξη

Τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε, στην επίσημη Ιστοσελίδα του σωματείου κάτω από το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ καθώς επίσης και πατώντας ΕΔΩ

Οργανωτική Ομάδα
Cyprus Bowling SOFT

This entry was posted in Announcements, Emilios Chartosias Tournament, Georgios Ktoris Tournament, Αποτελέσματα, Αγων. Περίοδος 2022-23, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμός Τριάδων, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Friends', Κατηγορία 'Premier', Ρεπορτάζ / Reportage, Στατιστική / Statistics, Post Game, TRIOS Tournament. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s