ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ / WELCOME NOTE

FAMAGUSTA LOGO_150Το 1989 με την αναδόμηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ και κατόπιν προτροπής του Κ.Ο.Α., όλες οι Επαρχίες της Κύπρου έπρεπε να προχωρήσουν στη δημιουργία Επαρχιακών Συνδέσμων Μπόουλινγκ.

Στις 13 Μαΐου του 1989 ιδρύθηκε ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου (Ε.Σ.Μ.Α.) με έδρα τη Λεμεσό και τον Νίκο Χαραλάμπους, ο οποίος πρωτοστάτησε στη δημιουργία του σωματείου, να ψηφίζεται ως ο πρώτος πρόεδρος του Ε.Σ.Μ.Α.

Στα 30 χρόνια παρουσίας του στα δρώμενα του Κυπριακού μπόουλινγκ ο Ε.Σ.Μ.Α. έχει μία πλούσια δράση κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και εξωαγωνιστικά. Σε αγωνιστικό επίπεδο διοργανώνονται Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ομάδων διατηρώντας επί μονίμου βάσεως δύο Κατηγορίες, ατομικά τουρνουά δεξιοτήτων, ατομικά τουρνουά δεξιοτήτων επιλέκτων ενώ παράλληλα διοργανώνονται και άλλοι διαγωνισμοί όπως δυάδων, τριάδων κ.α. Η δράση του σωματείου επεκτείνεται σε εξωαγωνιστικές δραστηριότητες όπως διοργάνωση ετήσιου χορού, διήμερων εκδρομών, καρναβαλίστικων εκδηλώσεων, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, ταξιδιών στο εξωτερικό κ.α.

Άξιο αναφοράς είναι και το έργο που επιτελεί η Ακαδημία του σωματείου, η οποία είναι επιφορτισμένη με την εξεύρεση νέων ταλέντων που θα αποτελέσουν το μέλλον του σωματείου μας. Στελεγχωμένη με έμπειρους διπλωματούχους προπονητές και έχοντας παράλληλα τη συνεχή στήριξη του Δ.Σ., η ακαδημία μας πέραν των εβδομαδιαίων προπονήσεων, συμμετέχει με δική της ομάδα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας του σωματείου αλλά παράλληλα διοργανώνει και εκδρομές σε άλλα bowling centers δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να διευρύνουν τις εμπειρίες τους.

Την τελευταία 3ετία κατακτά το Διασωματειακό Πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, ενώ παράλληλα ομάδες αλλά και αθλητές του σωματείου μας έχουν διακρίσεις τόσο εντός συνόρων αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο όπου συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά ή εκπροσωπώντας την Κύπρο με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας. Όλα αυτά καταστούν το σωματείο μας εάν όχι το κορυφαίο, ως ένα από τα κορυφαία στον Κυπριακό χώρο.

Με απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου μας τον Ιούνιο του 2014, προχωρήσαμε στη δημιουργία της δικής μας Ιστοσελίδας. Το σωματείο μας έχει πλέον το επίσημο εκφραστικό του μέσο στο διαδίκτυο. Η Ιστοσελίδα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των μελών μας για όλες τις εξελίξεις στο σωματείο.

Τα μέλη μας και οι φίλοι του μπόουλινγκ γενικότερα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα όλων των Τουρνουά ή Πρωταθλημάτων καθώς και γενικότερα για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το σωματείο. Παράλληλα στην Ιστοσελίδα μας θα αναρτούνται όλες οι ανακοινώσεις του σωματείου αλλά και φωτογραφικό υλικό από τις διάφορες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

Μέσα από την “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” που βρίσκεται στο κυρίως μενού μπορείτε να στείλετε τις εισηγήσεις σας αναφορικά με την Ιστοσελίδα μας αλλά και γενικότερα να επικοινωνήσετε με το Δ.Σ. του σωματείου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ευελπιστούμε ότι η όλη προσπάθεια θα αγκαλιαστεί από τα μέλη του σωματείου μας και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη προς τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια αλλά και τη συνεχή στήριξη προς το σωματείο…

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s