ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ / WELCOME NOTE

FAMAGUSTA LOGO_150Με απόφαση του πρώην Δ.Σ. του σωματείου μας τον Ιούνιο του 2014, προχωρήσαμε στη δημιουργία της δικής μας Ιστοσελίδας. Το σωματείο μας έχει πλέον το επίσημο εκφραστικό του μέσο στο διαδίκτυο. Η Ιστοσελίδα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των μελών μας για όλες τις εξελίξεις στο σωματείο.

Τα μέλη μας και οι φίλοι του μπόουλινγκ γενικότερα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα όλων των Τουρνουά ή Πρωταθλημάτων καθώς και γενικότερα για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το σωματείο. Παράλληλα στην Ιστοσελίδα μας θα αναρτούνται όλες οι ανακοινώσεις του σωματείου αλλά και φωτογραφικό υλικό από τις διάφορες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

Μέσα από την “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” που βρίσκεται στο κυρίως μενού μπορείτε να στείλετε τις εισηγήσεις σας αναφορικά με την Ιστοσελίδα μας αλλά και γενικότερα να επικοινωνήσετε με το Δ.Σ. του σωματείου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ευελπιστούμε ότι η όλη προσπάθεια θα αγκαλιαστεί από τα μέλη του σωματείου μας και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη στο σωματείο…

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

bottom line

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s