Κατηγορία PREMIER – Τελετή Έναρξης 2021-22

Με την Τελετή Έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 6/10/2021 η ώρα 19:15, στις εγκαταστάσεις του ALIEN Bowling Center στο MY MALL Λεμεσού, θα ξεκινήσει και επίσημα η Αγωνιστική Περίοδος 2021-22 για την κατηγορία “PREMIER” του σωματείου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα μέλη/φίλοι του σωματείου θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μπόουλινγκ δωρεάν, καθώς το Δ.Σ. έχει αποφασίσει να επιχορηγήσει το κόστος. Επίσης θα προσφερθούν διάφορα σνακ και ποτά.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ομάδων και η κλήρωση του Πρωταθλήματος “STELIOS PANAGIOTOU & SONS PREMIER LEAGUE 2021-22”.

Στο φετινό μαραθώνιο θα συμμετέχουν οι ομάδες: “G.GREGORIOU CARS G-FORCE”, “SIVISSIDES KING PIN B.T”, “EAGLES B.T”, “BOWLING SOFT LEONTES B.T”, “DOCTORS-SALAMINA B.T”, “RHINOS”, “STRIKE WARS”, “C-POWER” και “TORNADO”.

Ντίνος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις, Διοργανώσεις Ε.Σ.Μ.Α., Κατηγορία 'Premier', Πρωτάθλημα Ε.Σ.Μ.Α., Τελετή Έναρξης, Opening Ceremony, Premier Category. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s