ESMA On Tour / Αθήνα – Μάιος 2022

“Απόβαση” στην Αθήνα για το KIVELOS ATHENS OPEN 2022

Στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον ταξιδιωτικού προγράμματος του σωματείου, “ESMA on ΤOUR”, μέσα στο έτος 2022 θα έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε τρεις διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπου θα συνδυάσουμε συμμετοχή σε τουρνουά μπόουλινγκ και λίγες μέρες διακοπές μακριά από την καθημερινότητα!

Πρώτος σταθμός το COSMOS Bowling Center στον Πειραιά και η συμμετοχή στο “KIVELOS ATHENS OPEN 2022”.

Συνολικά δεκαεπτά (17) αθλητές μέλη του σωματείου μας θα δώσουν το παρόν τους στους διαδρόμους του COSMOS, διεκδικώντας τη διάκριση. Στόχοι αυτών των εκδρομών είναι η απόκτηση εμπειριών σε υψηλότερο επίπεδο με συνέπεια τη βελτίωση των αθλητών μας αλλά και η δημιουργία και σύσφιξη των φιλικών σχέσεων με αθλητές άλλων χωρών.

Στο “KIVELOS ATHENS OPEN 2022” θα λάβουν μέρος οι πιο κάτω αθλητές του σωματείου μας: Από την ομάδα “SIVISSIDIS CYPRUS KINGPIN”, Νάντια Ηροδότου, Ραφέλος Ευσταθίου, Νεοκλής Ηροδότου, Νάκης Περικλέους και Αντρέας Κτωρής. Από την ομάδα “G&M GREGORIOU CARS G-FORCE”, Κυριάκος Κωνσταντίνου, Ορέστης Παπαδόπουλος και Αντρέας Αντρέου. Από την ομάδα “Bowling SOFT LEONTES B.T”, Ντίνος Σοφοκλέους, Χρήστος Σιακαλλής, Μάριος Νεοφύτου και Στέλιος Στυλιανού. Από την ομάδα “C-POWER”, Σπύρος Καττίδης. Από την ομάδα “THE HAWKS”, Αντρέας Πιπερίδης, Γιάννης Χριστοδούλου και Μιχάλης Ελπιδοφόρου. Από την ομάδα “D.N.A”, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Για συνεχή ροή Αποτελεσμάτων μπορείτε να ενημερώνεστε πατώντας ΕΔΩ

Το Δ.Σ. του σωματείου, εύχεται σε όλους τους εκδρομείς, ψηλές επιδόσεις, καλή συνέχεια και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οργανωτική Ομάδα
Σωματείου Ε.Σ.Μ.Α.

This entry was posted in Announcements, ESMA on TOUR, ESMA STARS On Tour, Αγων. Περίοδος 2021-22, Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a comment